De perfecte Yale 'koppels' voor Valentijnsdag

Deze Valentijnsdag vormen de apparaten van Yale het perfecte koppel

Valentijnsdag staat in het teken van samen vieren met je perfecte match – en ook de slimme beveiligingsapparaten van Yale kunnen een perfecte match zijn! Het slimme beveiligingssysteem van Yale maakt het dagelijks leven van geliefden eenvoudiger. Hier zijn 5 perfecte koppels binnen ons slimme beveiligingssysteem die elkaar net zo perfect aanvullen als jij en je partner deze Valentijnsdag.

Koppel 1: Linus® & slimme videodeurbel

Vergeet jouw partner ook altijd zijn of haar sleutels? De eerste paar keer kan dit grappig zijn, maar uiteindelijk zal je steeds moeten stoppen met wat je aan het doen bent om hem of haar binnen te laten. Als jij dit scenario herkent, dan heeft Yale de ideale oplossing voor dit probleem met de slimme videodeurbel en het slimme deurslot. Wanneer je partner aanbelt, wordt een “oproep” geactiveerd die jou op de hoogte stelt van zijn of haar komst. Je kunt vervolgens via de Yale Home app bekijken wie er voor de deur staat en eenvoudig de deur ontgrendelen met het slimme deurslot Linus® om hem of haar binnen te laten. Zo voorkom je onnodige ruzie in de toekomst en kun je eenvoudig iedereen in je woning verwelkomen, zonder dat je zelf naar de deur hoeft te gaan of naar huis hoeft te gaan als iemand aanbelt als je er even niet bent.

Koppel 2: Linus® & Smart Keypad van Yale

Als je al een tijdje samen bent met je partner, heeft hij of zij waarschijnlijk zowel de sleutel van je hart als van je woning. Natuurlijk vertrouw je hem of haar, maar het risico dat je partner je sleutels verliest is nog steeds groot, waardoor de veiligheid van je woning in gevaar komt. Haal dit klassieke romantische gebaar naar het moderne tijdperk door sleutels helemaal af te schaffen en in plaats daarvan een code voor je slimme deurslot te geven met behulp van het slimme deurslot Linus® en de Smart Keypad. Stel je partner in staat gemakkelijk en veilig je woning binnen te komen met een door jou ingestelde code die je met hem of haar hebt gedeeld. Je partner hoeft alleen maar de code in te typen op de keypad om het slimme deurslot Linus® te ontgrendelen en veilig naar binnen te gaan. Zo eenvoudig is het! En mocht het ergste gebeuren en je relatie eindigen, hoef je niet op een ongemakkelijke manier je sleutels terug te vragen. Je verwijdert gewoon zijn of haar toegangscode in je Yale Home app.

Koppel 3: Linus® & slim alarmsysteem

Stel je voor dat je vroeg wordt gewekt door het huisalarm of dat je gestoord wordt na een lange werkdag omdat je partner het alarm steeds laat afgaan. Wat een ellende! Voorkom dat je partner telkens de alarmcode vergeet met behulp van het slimme deurslot Linus® en het slimme alarmsysteem van Yale. Dit perfecte koppel zorgt ervoor dat je je deur kunt ontgrendelen met het slimme deurslot Linus® en dat je slimme alarm van Yale automatisch wordt uitgeschakeld zodra je binnenkomt.

Koppel 4: Slim alarmsysteem & slimme binnencamera

Beveiliging kan bij sommige stellen gevoelig liggen: de ene partner wil de gemoedsrust die camera’s kunnen brengen, terwijl de andere zich zorgen maakt over het idee van constante bewaking. De perfecte oplossing voor dit probleem wordt geboden door een ander perfect koppel van Yale. Met de binnencamera kun je de camera zo instellen dat deze in de privacymodus gaat als je het alarm uitschakelt. Dit betekent dat je als stel van je privacy kunt genieten, terwijl je veilig in je eigen woning bent. Daar houdt de integratie niet op, want de camera begint ook beelden op te nemen als er beweging wordt waargenomen als je niet thuis bent en het alarm is ingeschakeld. Zo kun je zorgeloos genieten van je avondje uit met degene van wie je houdt.

Koppel 5: Slimme opener & slimme binnencamera

Is het je wel eens overkomen dat je een hovenier hebt geregeld of dat je een vriend hebt aangeboden om wat gereedschap te lenen, maar dat jij en je partner het helemaal vergeten waren tot de dag dat het gepland stond? Kibbelen over wie er naar huis moet om de garage open te maken of toezicht te houden op het werk kan best vervelend en op zijn ergst frustrerend zijn. Dit scenario voorkom je eenvoudig met behulp van het slimme ecosysteem van Yale! Zodra er wordt gebeld om je te laten weten dat je vriend of onderhoudsmonteur is gearriveerd, kun je met behulp van een binnencamera van Yale en een slimme garagedeuropener je garage op afstand openen. Zo kunnen ze al het gereedschap of materiaal pakken dat ze nodig hebben. Vervolgens kun je in de Yale Home app de status van je deur controleren, je garage via een videostream bekijken en de garagedeur afsluiten nadat ze zijn vertrokken. Op die manier kunnen ze zelf pakken wat ze nodig hebben en kun jij op afstand een oogje in het zeil houden. Dan hoef jij niet helemaal naar huis te gaan of het je partner kwalijk te nemen dat hij of zij vergeten was dat dit allemaal was gepland!

Er is deze Valentijnsdag een perfect koppel voor iedereen met het slimme beveiligingssysteem van Yale. Bekijk vandaag nog alle producten van het slimme beveiligingssysteem van Yale en ontdek de producten van jouw dromen!