Nieuwe slimme camera's hebben Red Dot award gewonnen

Onze nieuwe slimme camera’s zijn bekroond met de prestigieuze Red Dot-prijs

Vandaag kunnen we met trots melden dat twee van onze nieuwste producten, de slimme binnencamera en de slimme buitencamera, zijn bekroond met de prestigieuze Red Dot-prijs!

De Red Dot Design-prijs is een internationale, jaarlijkse wedstrijd voor uitmuntendheid op het gebied van product- en industrieel ontwerp, merk- en communicatieontwerp en ontwerpconcepten. De winnaars mogen het gerenommeerde Red Dot-kwaliteitslabel gebruiken, dat wereldwijd wordt erkend voor uitmuntende vormgeving en innovatie. Als prijswinnaars zijn we enorm blij met de vermelding van onze twee slimme camera’s in het Red Dot-jaarboek voor 2023!

Je vraagt je misschien af hoe onze producten het hart van de jury hebben veroverd! Welnu, de Red Dot-jury was vooral onder de indruk van het feit dat de beeldhoek van de slimme buitencamera geen gevolgen ondervindt als de camera wordt verwijderd en weer wordt opgehangen. De jury merkte verder op dat het USB-kabelbeheer van de camera voor extra veiligheid in het bewakingssysteem zorgt. De jury vond het bovendien een pluspunt dat de camera, eenmaal opgehangen en ingesteld op de te bewaken zone, moeiteloos met één hand uit de houder worden gehaald om de batterij op te laden.

Wat de slimme binnencamera betreft, was de jury vooral onder de indruk van hoe de camerakop flexibel in alle richtingen kan worden gedraaid om te zorgen voor een maximaal gezichtsveld. De jury waardeerde ook het discrete uiterlijk van de camera en het geïntegreerde kabelbeheersysteem dat zorgt voor een nette look voor wandmontage.

De slimme buiten- en buitencamera’s van Yale in een notendop

Ben je op zoek naar probleemloze installatie, bediening en besturing op elk moment en waar je ook bent? Dan zijn onze slimme binnen- en buitencamera’s de perfecte keuze. Je bedient de camera’s via onze gebruiksvriendelijke app en ze zitten boordevol ingebouwde AI-technologie. Zo activeer je zonder extra kosten persoonsdetectie, aanpasbare zones en tijdschema's* voor bewegingen.

*Binnenkort beschikbaar

Als je al een slimme camera hebt, weet je wellicht hoe lastig het is om valse meldingen te ontvangen wanneer er een minimale beweging wordt gedetecteerd. Met de bovenstaande functies minimaliseer je het risico dat dit gebeurt en kun je bovendien specifieke zones uitsluiten van opname. Voor extra gemak is er ook een abonnement beschikbaar voor cloudopnames en extra AI-functies, zoals huisdier-, pakket- of voertuigdetectie.

Deze producten maken deel uit van ons uitgebreide slimme beveiligingsecosysteem. Onze onlangs gelanceerde producten, waaronder het slimme alarm, de slimme videodeurbel en slimme camera's, evenals ons bestaande assortiment zoals het slimme Linus® slot, de slimme poort- en garageopeners en de slimme producten voor opslag, kunnen naadloos worden geïntegreerd en eenvoudig worden bediend met de intuïtieve Yale Home-app.

De nieuwe slimme binnencamera en buitencamera zijn nu verkrijgbaar als onderdeel van ons slimme beveiligingsecosysteem.