Beveiligingscamera voor in de tuin, videodeurbel bij de voordeur of camera en alarmsysteem in huis

De nieuwe generatie slimme apparaten van Yale is nu verkrijgbaar

Goed nieuws! Ons nieuwe assortiment slimme apparaten is nu verkrijgbaar. Het nieuwe slimme alarmsysteem, de slimme camera’s en de slimme videodeurbel van Yale zorgen ervoor dat jij je woning eenvoudig kunt beveiligen. Dit is te danken aan intelligentere functies, eenvoudigere bediening en interoperabiliteit met andere apparaten van Yale, zoals het slimme deurslot Linus®. En dit allemaal met behulp van de Yale Home app. 

De nieuwe producten 

Wij hebben ons nieuwe assortiment weliswaar al geïntroduceerd, maar hier volgt nog een korte update van wat je kunt verwachten van onze nieuwste producten. 
 
Het slimme alarm van Yale is ontworpen om eigendommen van elke grootte te beschermen, zowel binnen als buiten, en potentiële bedreigingen te voorkomen nog voordat ze zich voordoen. Met het nieuwe slimme alarmsysteem kunnen gebruikers profiteren van een groot bereik tot 1 km en tot vier verschillende ruimtes in hun woning onafhankelijk van elkaar bedienen én meerdere panden beveiligen via één Yale Home-account. Met een abonnement krijg je ook toegang tot verschillende extra functies, zoals mobiele back-upcommunicatie, automatische oproepalarmen en professionele bewaking door een derde partij.* 
 
Deze nieuwe slimme camera’s van Yale zijn eenvoudig te installeren en kunnen op elk moment en ongeacht waar je ook bent, worden gebruikt en bediend. Ze bieden je gemak en optimale beveiliging met één druk op de knop. Dankzij de ingebouwde AI-technologie in de camera’s kun je zonder extra kosten persoonsdetectie en aanpasbare zones en schema’s** inschakelen. Deze functies zorgen ervoor dat er minder valse of vaak voorkomende meldingen naar je smartphone worden gestuurd en dat bepaalde gebieden worden uitgesloten van opname.  
 
Tot slot stuurt de slimme videodeurbel gedetailleerde meldingen naar je telefoon in realtime wanneer er bewegingen worden gedetecteerd en een “oproep” zodra bezoekers aanbellen. Zo hoef je nooit meer een levering of bezoeker te missen. Accessoires zoals de Yale deurbel gong kunnen ook worden toegevoegd voor grotere panden of meerdere verdiepingen, zodat je de oproep overal in je woning kunt horen. Dus als je boven of in de tuin bent, kun je met de Yale deurbel gong nog steeds de bel horen.  
 
Er is ook een abonnement beschikbaar voor de slimme deurbel en de slimme camera’s als je cloudopnames en extra AI-functies nodig hebt, zoals huisdier-, pakket- of voertuigdetectie. Je kunt de slimme deurbel naadloos integreren met de andere slimme apparaten van Yale. Zo controleer je eenvoudig in de Yale Home app wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld. En als het iemand is die je kent en vertrouwt, ontgrendel je de deur met je slimme Linus®-slot om hem of haar binnen te laten. 

*Beschikbaar in geselecteerde landen
 **Binnenkort beschikbaar 

Profiteer van meer interoperabiliteit 

Deze producten zijn allemaal verkrijgbaar als onderdeel van het slimme beveiligingsecosysteem van Yale. De nieuwe producten, evenals ons bestaande assortiment van favoriete producten zoals Linus® slim deurslot, de producten voor slimme opslag en de slimme poort- en garagedeuropeners, kunnen allemaal eenvoudig worden bediend en geïntegreerd met behulp van de intuïtieve Yale Home app. 
 
Maar hoe werkt interoperabiliteit en wat heb je eraan? Als je bijvoorbeeld je deur ontgrendelt met Linus®, wordt het slimme alarmsysteem automatisch uitgeschakeld en gaat de slimme binnencamera in de privacymodus, waardoor de camera niet meer opneemt en de liveweergave wordt uitgeschakeld. Het ecosysteem maakt interoperabiliteit met andere slimme apparaten van Yale niet alleen mogelijk, maar ook eenvoudig.  
 
Deze nieuwe producten zijn nu verkrijgbaar tegen de onderstaande prijzen: 
Starterkit voor het slimme alarm van Yale: €349,99  
Starter + kit voor het slimme alarm van Yale: €389,99  
Sirene-kit voor het slimme alarm van Yale: €439,99  
  
Slimme buitencamera van Yale: €129,99  
Slimme binnencamera van Yale: €59,99  
Slimme videodeurbel van Yale: €159,99  
 
Abonnementen variëren van €4 tot €10 per maand. Klik hier voor meer informatie over de verschillende soorten abonnementen.