Slimme Yale producten winnen de prestigieuze European Product Design Award

Nieuwe slimme beveiligingsapparaten van Yale winnen de prestigieuze European Product Design Award

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat vier van onze nieuwste producten, het slimme slot Linus® L2, de slimme buitencamera, de slimme videodeurbel en het slimme alarmsysteem allemaal de prestigieuze European Product Design Award hebben gewonnen!

De European Product Design Award is een erkenning van en eerbetoon aan de expertise van internationale producten en industriële ontwerpen waarmee wordt geprobeerd het dagelijks leven van mensen te verbeteren met praktische en goed doordachte creaties. De ePDA bevordert de groei van productontwerp wereldwijd en geeft opmerkelijke designs en ontwerpers in de sector internationale bekendheid.

De jury was onder de indruk en beloonde het strategisch denken en de verbeeldingskracht die gepaard gingen met het ontwerp van onze nieuwste producten. Uit duizenden kwalitatief hoogwaardige inzendingen werden alle vier de producten uitgeroepen tot winnaars in de categorie 2023 Home (huishoudelijke producten) en de videodeurbel werd ook bekroond in de categorie Consumentenelektronica. 

Daarnaast kreeg de binnencamera van Yale een eervolle vermelding in de categorie Home (huishoudelijke producten). Als winnaars zijn we verheugd dat onze producten worden vermeld in het jaarlijkse ePDA Winners Book voor 2023 en in de ePDA online Winners Gallery.

Al deze producten maken deel uit van ons uitgebreide slimme beveiligingsecosysteem. Onze onlangs gelanceerde producten, waaronder het slimme alarmsysteem en de slimme videodeurbel, evenals ons bestaande assortiment slimme poort- en garageopeners en slimme producten voor opslag, kunnen naadloos worden geïntegreerd en eenvoudig worden bediend met de intuïtieve Yale Home app.

Deze producten zijn nu verkrijgbaar als onderdeel van ons slimme beveiligingsecosysteem.