Geef het slimme beveiligingssysteem van Yale cadeau voor Moederdag

Geef voor Moederdag ‘veiligheid’ cadeau met het slimme beveiligingssysteem van Yale

Ben je op zoek naar een Moederdagcadeau? Laat aan je moeder zien dat je van haar houdt en bescherm degene die altijd voor jou heeft gezorgd met een apparaat dat beveiliging thuis makkelijk maakt. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe het slimme beveiligingsecosysteem van Yale het dagelijks leven van jouw moeder kan verbeteren.

Een gevoel van veiligheid

Vindt je moeder het soms lastig om de deur voor gasten open te doen? Dankzij de integratie van het slimme slot Linus® L2 en de slimme videodeurbel van Yale voelt ze zich nog veiliger omdat ze vanaf de bank kan zien wie er voor de deur staat! De slimme deurbel waarschuwt je moeder met een “oproep” wanneer gasten arriveren. Ze kan dan in de Yale Home app zien wie er voor haar deur staat en eenvoudig de deur ontgrendelen met het slimme slot van Yale. Zo kan ze veilig een zorgverlener binnenlaten en controleren wie er voor de deur staat, voordat ze deur opendoet. Een slim slot biedt jouw moeder ook een intelligentere en veiligere toegang tot haar huis, zonder afhankelijk te zijn van sleutels die gemakkelijk verloren kunnen gaan of nagemaakt kunnen worden. Jouw moeder kan het magische gemak van sleutelloze toegang tot haar slimme huis eenvoudig ervaren door virtuele sleutels of codes te delen met vertrouwde personen.

Beveiliging eenvoudig gemaakt

Geef jouw moeder de mogelijkheid om haar huis en gezin beter en met minder gedoe te beschermen. De slimme binnen- en buitencamera kunnen worden ingesteld om automatisch op te nemen zodra het slimme deurslot Linus® L2 wordt ontgrendeld. Dit is ideaal, zodat jouw moeder vanaf elke locatie kan zien wat er in haar huis gebeurt. Bovendien kunnen ook andere gezinsleden op elk moment de status van hun huis controleren, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken. De binnencamera kan worden ingesteld om over te schakelen naar de privacymodus zodra het alarmsysteem wordt uitgeschakeld, wat zorgt voor extra privacy.

Een veilige dagindeling

Integreer veiligheid in haar huis. Met het slimme deurslot Linus® L2 kan jouw moeder stressvrij en eenvoudig instellen dat haar slimme slot op bepaalde tijden van de dag wordt vergrendeld of ontgrendeld. Ze kan bijvoorbeeld 's avonds alle slimme sloten in huis op een bepaalde tijd laten vergrendelen, wanneer ze zeker weet dat iedereen thuis is. Zo kan ze erop vertrouwen dat haar huis automatisch beveiligd is. Met deze gebruiksvriendelijke functie kan ze een persoonlijk beveiligingsplan voor haar slot maken voor extra veiligheid en gemak.

Vereenvoudig de toegang tot het huis

Je moeder kan met Linus® L2 en de nieuwe Yale Dot® ook zorgen voor soepelere toegang tot haar woning. Ze kan dit handige accessoire op het dashboard van haar auto plaatsen, zodat ze de deur kan openen of vergrendelen door simpelweg met haar telefoon de Dot® aan te raken, dankzij de NFC-technologie. Dit maakt boodschappen doen veel gemakkelijker, vooral als het slecht weer is, zodat ze niet in de regen naar sleutels hoeft te zoeken. 

Lees hoe het slimme beveiligingssysteem van Yale het perfecte Moederdagcadeau is en hoe het je moeder kan helpen haar dagelijkse routine veiliger en eenvoudiger te maken.