Ontdek hoe de Yale Home app van jouw huis een slim huis maakt

Wil je weten hoe de Yale Home app jou kan helpen om je slimme huis gemakkelijk te bedienen? Dit zijn de belangrijkste functies die jouw leven een stuk eenvoudiger maken! 

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om te weten wat er thuis gebeurt, waar je ook bent. Terwijl je tijd doorbrengt met vrienden en familie, weg bent, of aan het werk bent, kunnen er voortdurend vragen door je hoofd gaan, zoals: Wie heeft er toegang tot mijn huis? Heb ik de wekker gezet? Wie staat er voor de deur? Heb ik de garage op slot gedaan? Al deze zorgen kunnen je leven behoorlijk in de war sturen. Maar gelukkig is er nu een oplossing die je hele huis met elkaar verbindt: de Yale Home app!

Met ons innovatieve ecosysteem kun je beginnen met één apparaat en je huisbeveiligingssysteem uitbreiden door meer apparaten toe te voegen, afhankelijk van jouw behoeften. Zo hoef je niet meer te jongleren met verschillende smartphone-apps voor diverse producten! Hier zijn een paar manieren waarop onze Yale Home app jou kan helpen om je slimme huisbeveiliging moeiteloos te maken.

Beheer al je apparaten vanuit één account

Het belangrijkste wat een slimme thuisbeveiligingsapp kan bieden, is snelle en gemakkelijke controle over al je slimme huisapparaten. En dat is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij het slimme ontwerp en de innovatieve functies van ons slimme beveiligingsecosysteem in combinatie met de Yale Home app.

Ons volledige ecosysteem, inclusief het nieuwe Linus® Smart Lock L2het slimme alarmsysteem, camera-assortiment, videodeurbel, assortiment voor slimme opslag en slimme garage- en poortopener, zijn allemaal ontworpen om gemakkelijk te worden bediend met slechts één app: de Yale Home app.

De intuïtieve Yale Home app stuurt meldingen rechtstreeks naar je telefoon wanneer er iets gebeurt, zoals het activeren van sensoren op je camera's of slimme alarm, het ontgrendelen/vergrendelen van je deur met Linus® L2, of het openen/sluiten van je poort of garage met de slimme opener. Binnen de app heb je ook toegang tot een live Full HD-videofeed van zowel binnen- als buitencamera's en de slimme videodeurbel om te zien wat er thuis gebeurt.

De app biedt ook een gedetailleerde activiteitenfeed, zodat je kunt zien wanneer je deur is geopend met Linus® L2 of je poort met de slimme opener. Daarnaast kun je een gedetailleerd overzicht krijgen van wanneer je camera's zijn geactiveerd en gebeurtenissen bekijken die door de camera's zijn vastgelegd.

Pas je beveiligingssysteem aan naar jouw wensen

Een slimme beveiligingsapp kan verder gaan dan alleen controle. Het helpt je om je slimme apparaten te programmeren rond jouw levensstijl, zodat je een beveiligingservaring kunt creëren die perfect is afgestemd op jouw dagelijkse routine.

Met het Linus® Smart Lock L2 kun je bijvoorbeeld instellen dat je slot op een bepaald tijdstip vergrendelt. Stel 's avonds in dat alle slimme sloten in je huis automatisch op slot gaan, zodat je met een gerust hart kunt gaan slapen.

Andere voorbeelden van een meer op maat gemaakte beveiligingservaring binnen ons ecosysteem zijn de mogelijkheid om vier unieke gebieden in te stellen met behulp van het slimme alarm in de app, zodat je verschillende delen van je huis kunt bewaken terwijl je ontspant. Ook kun je de beveiliging van meerdere eigendommen bewaken en beheren met één account, allemaal eenvoudig te beheren vanuit de Yale Home app.

Als onderdeel van het ecosysteem kun je permanente of tijdelijke toegang op afstand verlenen met behulp van één code voor je slimme deurslot Linus® L2, je slimme opener, kluis en kastslot met behulp van de Yale Home app. Dit is ideaal als je een vakantiewoning verhuurt, omdat je gemakkelijk toegang kunt verlenen aan gasten en de toegang weer kunt intrekken zodra hun verblijf voorbij is.

Ontdek alles wat het slimme beveiligingsecosysteem van Yale te bieden heeft, allemaal mogelijk gemaakt door de intuïtieve Yale Home app!