Het slimme beveiligingssysteem voor gemoedsrust dit voorjaar

Het nieuwe slimme beveiligingssysteem van Yale zorgt dit voorjaar voor jouw gemoedsrust

In het voorjaar maak je een frisse start en zorg je voor mentale en fysieke gezondheid. Een veilig huis is de basis voor een rustig leven, zodat jij je beter kunt richten op je fitnessdoelen voor het komende zomerseizoen. 

Het slimme beveiligingssysteem van Yale garandeert dit veiligheidsgevoel en vereenvoudigt de beveiliging van je woning. Zo kun jij onbezorgd volop sporten! Hier volgen enkele voorbeelden van hoe onze apparaten je kunnen helpen om fit te worden en tegelijkertijd zorgen voor gemoedsrust. ​ 

Creëer een veilige plek

Wij geloven dat het veiligheidsgevoel in je woonomgeving nauw is verbonden met de vrijheid om binnen en buiten fysieke activiteiten te ondernemen voor een gezond en fit lichaam. Onze apparaten zijn geschikt voor alle aspecten van woningbeveiliging, zodat jouw woning een veilige plek wordt.

Maak je eigen veilige plek door je woning te beveiligen met het nieuwe slimme beveiligingssysteem van Yale. Dit systeem zorgt voor een eenvoudige beveiliging van poorten, garagedeuren, bijgebouwen maar ook binnen en buiten de woning, dankzij een verbonden ecosysteem van apparaten die allemaal worden aangestuurd door één app: de Yale Home app.

Ben je op zoek naar een eenvoudigere manier om zowel je privacy als je veiligheid thuis te garanderen? Onze binnen- en buitencamera’s kunnen worden ingesteld om op te nemen terwijl je weg bent, en de binnencamera werkt samen met het slimme alarm van Yale. Dit betekent dat zodra je thuiskomt en het alarm uitschakelt, de camera automatisch in de privacymodus gaat.Dit zorgt voor privacy als je thuis bent en veiligheid als je weg bent. Ben je op zoek naar een handige en persoonlijke beveiligingservaring? Je kunt het slimme slot Linus® L2 zo instellen dat het op een bepaald tijdstip op slot gaat. Zo kun je bijvoorbeeld ‘s avonds instellen dat alle slimme sloten in je woning op slot gaan, zodat je er zeker van bent dat je woning automatisch is beveiligd als je naar bed gaat. 

Bereik je fitnessdoel

Je perfecte trainingspartner is het slimme beveiligingssysteem van Yale. Onze slimme beveiligingsapparaten zorgen voor een eenvoudigere beveiligingservaring voor je woning, zodat jij meer kunt genieten van je sportactiviteiten!

Vind je het lastig om sleutels op zak te hebben of ben je bang ze te verliezen tijdens het hardlopen? Sleutelvrije toegang kan die zorgen onmiddellijk wegnemen. Het slimme deurslot Linus® L2 heeft een automatische ontgrendelingsfunctie. Zo wordt je deur ontgrendeld zodra het slot detecteert dat je telefoon in de buurt is. De deur gaat ook automatisch achter je op slot, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken of je je deur wel op slot hebt gedaan.

Geen sleutels meer nodig en eenvoudig thuiskomen van de sportschool met Linus® L2 en de nieuwe Yale DotDeze ultieme combinatie biedt sleutelloze toegang met behulp van NFC-technologie, waardoor je met een klein tikje met je telefoon je deur kunt vergrendelen en ontgrendelen. Zo kun je een Yale Dot® in het trappenhuis van je gebouw plaatsen en er bij thuiskomst op tikken, zodat je niet meer hoeft te zoeken naar sleutels onderin je sporttas.

Maak het dagelijks leven makkelijker

Dankzij ons slimme ecosysteem houd je de beveiliging van je woning in de gaten en regel je alles met één account in één app, voor nog meer gemak. De apparaten in het ecosysteem werken naadloos samen om je leven te verrijken door je woningbeveiliging te vereenvoudigen.

Als je aan het trainen bent in de sportschool en gebeld wordt omdat je bezoek vroeger aankomt dan verwacht of omdat een familielid zijn sleutels is vergeten, kun je met behulp van het ecosysteem voorkomen dat je je moet haasten en meteen weer weg moet. Je kunt met de slimme videodeurbel van Yale eenvoudig controleren wie er voor de deur staat en, als het veilig is, het slimme slot van Yale met de Yale Home-app ontgrendelen om hem of haar binnen te laten. Daarmee wordt ook het slimme alarm van Yale automatisch uitgeschakeld om onnodige activeringen te voorkomen.

Kom meer te weten over hoe het slimme beveiligingssysteem van Yale je dagelijks leven en conditie kan verbeteren!