Kluis, slim slot, smartphone en camera's van Yale op pilaren, met schaduwen van olympische atleten

Creëer een ijzersterk beveiligingsteam met Yale

Met de Olympische Spelen in Parijs in aantocht, ligt de nadruk op het creëren van een ijzersterk team dat samenwerkt om de overwinning te behalen. Deze aanpak kun je ook toepassen op je woningbeveiliging! Het bekroonde slimme beveiligingssysteem van Yale zorgt ervoor dat apparaten samenwerken om een slimme woning te creëren die een gouden medaille verdient, voor ijzersterke eenvoudige beveiliging. 

Maak kennis met alle sterren

Om een ijzersterk beveiligingsteam samen te stellen, moet je eerst de spelers leren kennen waarmee je gaat samenwerken. Net zoals een Olympisch team bestaat uit topatleten die zich onvermoeibaar voorbereiden op de Spelen, beschikt het slimme beveiligingssysteem van Yale over een reeks sterproducten die naadloos samenwerken. Kies uit een reeks apparaten die ontworpen zijn om je hele woning te beschermen, zoals het slimme slot Linus® L2, het slimme alarmsysteem, de slimme binnen- en buitencamera’s, de slimme videodeurbellen, de slimme poort- en garageopeners en de slimme opbergsystemen van Yale, die je allemaal eenvoudig bedient via de intuïtieve Yale Home app. Voor extra gemak en ondersteuning sluit je met de nieuwe ConnectX Wi-Fi Bridge van Yale maar liefst vier apparaten aan, waardoor je een breed scala aan mogelijkheden op afstand hebt.

Creëer je eigen beveiligingssysteem

Als je de spelers eenmaal kent, kun je je Olympische team opbouwen om je ideale beveiligingssysteem samen te stellen. Dankzij de slimme ontwerpfuncties en automatisering werkt het Yale-ecosysteem naadloos samen om je de perfecte gepersonaliseerde beveiligingsoplossing te bieden.

Het slimme slot Linus® L2 biedt sleutelloze, veilige toegang en werkt naadloos met de nieuwe slimme camera’s, deurbellen en het alarm van Yale voor optimale beveiliging. Zo waarschuwt de slimme deurbel je wanneer er gasten arriveren. Je kunt dan in de Yale Home-app zien wie er voor de deur staat en eenvoudig de deur ontgrendelen met het slimme slot. Het slimme alarm schakelt automatisch uit zodra de deur wordt geopend met het Linus® L2-slot, waardoor binnenkomen nog eenvoudiger wordt en alles is afgestemd op jouw behoeften.

Teamwerk maakt de droom waar

Uit ons recente onderzoek naar de beveiligingsgewoonten van Europese gebruikers blijkt dat bijna de helft van de respondenten een gemakkelijkere manier zoekt om hun woning te beheren en te bewaken. Omdat je het slimme beveiligingssysteem eenvoudig kunt installeren en instellen, gaat jouw winnende team snel en moeiteloos aan de slag. Dankzij onze slimme apparaten heb je volledige controle over je slimme woning via de Yale Home app. In de app controleer je de vergrendelingsstatus van je apparaat, krijg je toegang tot live HD-feeds, bekijk je gedetailleerde toegangsoverzichten en ontvang je meldingen wanneer bewegingssensoren worden geactiveerd of apparaten worden vergrendeld of ontgrendeld. 

Ontsteek de Olympische fakkel als het gaat om je woningbeveiliging en ontdek hoe je vandaag nog je winnende beveiligingsteam kunt samenstellen met het slimme beveiligingssysteem van Yale.