Yale Linus slim deurslot op een plateau met het logo dat het samenwerkt met Samsung SmartThings

Ontgrendel een wereld van mogelijkheden met Yale en SmartThings van Samsung

Met veel genoegen kondigen we de uitbreiding van onze samenwerking met Samsung aan. Ons nieuwe slimme slot Linus® L2 kan vanaf vandaag worden geïntegreerd in het SmartThings-ecosysteem, zodat Samsung-gebruikers van de voordelen van sleutelloze toegang kunnen genieten!

Naast de nieuwe toevoeging van Linus® L2, kunnen andere apparaten in het slimme beveiligingssysteem van Yale ook worden bestuurd met SmartThings, waaronder de slimme poort- en garageopeners, slimme kluizen, slimme kastsloten en andere slimme sloten van Yale. Deze integratie biedt eenvoudige beveiliging voor het bredere Samsung-ecosysteem. 

Wat heeft deze integratie te bieden?

Linus® L2 biedt de voordelen van sleutelloze toegang! Met de intuïtieve SmartThings-app bedien je jouw aangesloten apparaten op afstand, controleer je de vergrendelingsstatus van je deur en kan je die uit eender welke locatie vergrendelen of ontgrendelen. Je kunt ook eenvoudig beveiligde toegang delen met je familieleden door toegangsrechten te geven aan maximaal 20 gebruikers. Voor extra veiligheid kun je via het gedetailleerde activiteitenoverzicht in de app zien wie wanneer toegang heeft gehad tot je woning. Deze functies op afstand zijn direct beschikbaar dankzij de geïntegreerde Wi-Fi in het slimme slot Linus® L2.

Maar daar houdt het gemak niet op! Je krijgt directe meldingen op je telefoon, zodat je altijd op de hoogte bent van veranderingen in de status van je apparaat. Zo houd je de controle en ben je verbonden met Linus® L2 en SmartThings, of het nu gaat om een waarschuwing als de batterij bijna leeg is of bijvoorbeeld een deur wordt ontgrendeld.

Geniet van geavanceerde beveiliging 

Ben je vergeten hoeveel mensen je een reservesleutel van je woning hebt gegeven? Als je steeds meer sleutels laat maken en deelt, is je woning steeds minder veilig. Maak fysieke sleutels overbodig en geniet van de voordelen van toegang tot je slimme woning met Linus® L2 en SmartThings. Wanneer een gast arriveert, geef je hem of haar toegang op afstand met Linus® L2 of de poort- en garagedeuropener van Yale via de SmartThings-app. Zo verleen je eenvoudig beveiligde toegang aan familie of vrienden, maar ook aan vertrouwde dienstverleners zoals thuisbezorgers, onderhouds- of schoonmaakpersoneel en huurders.  In geval van nood kan je geverifieerde toegang aan beveiligingsmedewerker gevens, zoals bij inbraak, brand, overstroming en meer. 

Deze nieuwe integratie biedt de mogelijkheid om in de app “routines” te creëren om verschillende apparaten te groeperen en gelijktijdige acties in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld, om je avondroutine veiliger te maken, ook je verlichting programmeren om aan te gaan zodra je de deur ontgrendelt met het slimme slot. Zo kom je ‘s avonds nooit meer voor een donkere deur te staan.

Voor nog meer veiligheid in je woning kun je ook inplannen dat je deuren ‘s nachts op een bepaald tijdstip worden vergrendeld en ‘s ochtends weer worden ontgrendeld. Zo kun je ‘s nachts gaan slapen zonder je af te vragen of je je woning wel hebt afgesloten. Met de Linus® L2 en Samsung Galaxy SmartTag2 als afstandsbediening kunnen deze specifieke “Weltrusten”- en “Goedemorgen”-automatiseringen eenvoudig worden geactiveerd. In plaats van de app kun je ook de Galaxy SmartTag2 gebruiken om je deuren te vergrendelen of ontgrendelen.

 Geniet van gemak in je dagelijkse routine

Het nieuwe slimme slot Linus® L2 maakt beveiliging eenvoudig en de dagelijkse routines eenvoudiger; de integratie met SmartThings versterkt deze ervaring alleen maar. 

Met Linus® L2 stroomlijn je moeiteloos je dagelijkse routines. Zo kun je, als onderdeel van de “woning verlaten”-routine, je verlichting, airconditioning en andere apparaten zo programmeren dat ze automatisch worden uitgeschakeld en kan je de temperatuur van je woning aanpassen wanneer je de deur op slot doet met Linus® L2. Dat maakt je dag niet alleen gemakkelijker, maar bespaart ook geld en verbetert de duurzaamheid van je woning door de automatisering van de vele slimme apparaten in je systeem. Je kunt ook een soepelere “thuiskomen”-routine creëren. Je kunt, door de deur te ontgrendelen met het slimme slot, een vooraf ingesteld scenario activeren dat de sfeerverlichting instelt en de temperatuur hoger zet, voor een warme en gezellige thuiskomst.

Geniet van een echt verbonden smart home woning en slimmer leven dankzij de nieuwe integratie van het slimme slot Linus® L2 en SmartThings.