vrouw opent deur met smartphone door op de Dot te tikken

Maak woningtoegang veilig en eenvoudig met de nieuwe Yale Dot®

We richten graag de schijnwerper op een nieuw accessoire voor het slimme beveiligingssysteem van Yale, om een sleutelloze toegang nog sneller en veiliger te maken! Maak kennis met de Yale Dot®.

De Yale Dot® is een NFC-compatibel apparaat dat perfect aansluit op elk slim slot, slimme opener of slim kastslot van Yale. Hoe werkt het? Met een simpele tik van je mobiel op de Dot® kun je je slimme apparaat moeiteloos ontgrendelen of vergrendelen wanneer je via Wi-Fi of Bluetooth verbonden bent, om zo vertrouwde bezoekers binnen te laten die in de buurt zijn.

Elk slim apparaat van Yale kan met maar liefst vijf Yale Dots® worden gekoppeld, wat zorgt voor nog meer gemak. Plaats de Yale Dot® overal in je woning voor een soepele dagelijkse routine. Bijvoorbeeld in je thuiskantoor terwijl je werkt, of naast je bed voor extra veiligheid ’s nachts. Of je nu huurder of woningeigenaar bent, je kunt een Dot®-accessoire bijvoorbeeld ook in het trappenhuis plaatsen om je deur te ontgrendelen wanneer je in de buurt komt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het gebruiksgemak eindigt niet daar Met de Yale Dot® kun je ook eenvoudig toegang verlenen aan vertrouwde bezoekers via de Yale Home app. Voor beheerders van huurwoningen is de Dot® een ideaal accessoire. Plaats een Dot® buiten de voordeur van de woning om het slot te ontgrendelen voor vertrouwde bezoekers en gasten. In de Yale Home app kun je eenvoudig gasten toevoegen en hen met één druk op de knop de toegang ontzeggen zodra hun verblijf is afgelopen.

De Yale Dot® is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €29,- voor drie stuks. Bij aankoop van het slimme slot Linus® L2 is ook één Dot® inbegrepen.

Ontdek wat de Yale Dot® en het slimme beveiligingsecosysteem van Yale te bieden hebben voor veilige en eenvoudige woningtoegang.