Yale ConnectX Wi-Fi Bridge voor slimme sloten, kluizen, kastsloten, garagedeur- en poortopeners

Maak kennis met de Yale ConnectX Wi-Fi Bridge

We zijn verheugd om de nieuwste toevoeging aan onze slimme beveiligingssystemen aan te kondigen: de Yale ConnectX Wi-Fi Bridge. Deze nieuwe bridge is eenvoudig te installeren, waardoor je binnen enkele minuten je slimme beveiligingssysteem kunt aansluiten en gebruiken.

De ConnectX Wi-Fi Bridge werkt met onze slimme sloten, slimme kluizen, slimme kastsloten en slimme poort- en garageopeners. Hiermee kun je je beveiligingssysteem overal ter wereld bedienen via de Yale Home app. Bovendien geniet je van een naadloze integratie met populaire stemassistenten zoals Google Home en Amazon Alexa.

Geavanceerde functies voor ultiem gemak

Wat biedt dit nieuwe en verbeterde apparaat? Met de ConnectX kun je tot vier apparaten op één bridge aansluiten, wat kosten bespaart en zorgt voor een gecentraliseerde bediening van je slimme apparaten. Het apparaat verbruikt 24% minder stroom dan de vorige Wi-Fi bridge en heeft een groter bereik: Wi-Fi tot ongeveer 20 meter (afhankelijk van het bereik van je Wi-Fi netwerk in huis) en Bluetooth tot ongeveer 10 meter. Daarnaast gaat de batterij van je Linus® L2-apparaat langer mee wanneer het verbonden is met de ConnectX Wi-Fi Bridge.

Sluit je Yale-apparaten aan op de nieuwe bridge om extra functionaliteiten en mogelijkheden te benutten, waaronder bediening op afstand en directe waarschuwingen in de Yale Home app. Dit is ideaal voor frequente reizigers: je kunt je slimme sloten en andere slimme apparaten op afstand vergrendelen, ontgrendelen en hun status controleren via de Yale Home app, zodat je volledige controle hebt over je woning, waar je ook bent.

Deel virtuele sleutels en beheer toegangsrechten op afstand met slechts enkele tikken in de Yale Home app. Wil je op de hoogte blijven van wie toegang heeft tot je woning en wanneer je kinderen thuiskomen van school? De ConnectX Wi-Fi Bridge biedt een 24/7 activiteitenoverzicht en geeft real-time updates over alle interacties met je slimme apparaten, zodat je altijd precies weet wie je woning betreedt en wanneer.

Onze ConnectX Wi-Fi Bridge van Yale is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €79.99.

Ervaar vandaag nog het gemak van het slimme beveiligingssysteem van Yale met de nieuwe ConnectX Wi-Fi Bridge en de intuïtieve Yale Home app.