Geef voor vaderdag het slimme beveiligingssysteem van Yale cadeau

Bescherm op Vaderdag de persoon die jou altijd heeft beschermd met een cadeau uit het slimme beveiligingsecosysteem van Yale

Ben je op zoek naar een Vaderdagcadeau? Toon je waardering en bescherm je vader, die altijd voor jou heeft gezorgd, door hem op Vaderdag een innovatief, gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem te schenken. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe het slimme beveiligingsecosysteem van Yale het dagelijks leven van je vader kan vergemakkelijken. 

Geef een beschermd gevoel 

We willen allemaal ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat onze ouders zich altijd veilig voelen. Dat kan met het slimme slot Linus® L2, dat gezinnen sleutelloze, veilige toegang en bescherming biedt. Het slot werkt naadloos samen met de nieuwe slimme camera’s en het slimme alarmsysteem van Yale voor een optimale beveiliging. Je vader kan de binnencamera zo instellen dat hij in de privacymodus gaat op het moment dat hij zijn alarmsysteem uitschakelt. Ook kunnen de binnen- en buitencamera’s zo worden ingesteld dat ze beginnen met opnemen wanneer de deur wordt ontgrendeld met een slim slot van Yale.

Eenvoudige beveiliging voor optimale gemoedsrust

Wil je de beveiliging voor je vader vereenvoudigen? Met het slimme deurslot Linus® L2 kan je zijn veiligheid en gemoedsrust garanderen. Zo kan hij of een familielid de status van het slot controleren, ervoor zorgen dat het automatisch wordt vergrendeld als hij weggaat en controleren wie er komt en gaat met behulp van gedetailleerde activiteitenfeeds. 

Dankzij de integratie van Linus® L2 en de slimme videodeurbel van Yale voelt je vader zich veiliger wanneer hij gasten in zijn woning ontvangt. De slimme deurbel waarschuwt hem met een “oproep” wanneer gasten arriveren. Hij kan dan in de Yale Home app zien wie er voor zijn deur staat en eenvoudig de deur ontgrendelen met het slimme slot van Yale. Zo kan je vader veilig een zorgverlener binnenlaten, maar ook controleren wie er voor de deur staat.

Beveilig hun dagelijkse routine 

Naarmate je vader ouder wordt, wil je toch zeker weten dat hij zijn poort of garagedeur veilig kan openen zonder dat hij sleutels nodig heeft? Met de slimme poort- en garageopener van Yale kan je vader zijn poort of garagedeur automatisch openen, zonder dat hij een afstandsbediening bij de hand hoeft te houden. En wanneer een vriend of de klusjesman toegang nodig heeft tot zijn gereedschap, kan hij op afstand de garage openen en hem of haar alles laten pakken wat hij of zij nodig heeft. In de Yale Home app kan hij de status van de deur controleren, de garage bekijken via een videostream met behulp van de slimme binnencamera van Yale en de garagedeur sluiten als hij of zij weer weggaat. Zo verleent hij veilig toegang tot de garage en kan hij op afstand een oogje in het zeil houden.

Zorg ervoor dat hij nooit meer vergeet zijn deur op slot te doen, want met het slimme slot Linus® L2 kan hij nu eenvoudig inplannen dat het apparaat op bepaalde tijdstippen wordt vergrendeld of ontgrendeld. Hij kan bijvoorbeeld ‘s avonds alle slimme sloten in de woning zo instellen dat ze op slot gaan als hij naar bed gaat, om er zeker van te zijn dat de woning automatisch wordt beveiligd. Met deze gebruiksvriendelijke functie kan hij een persoonlijk schema voor woningbeveiliging instellen dat zijn slot kan volgen voor extra veiligheid en gemak.

Eén toegangscode voor iedereen

Het kan voor je vader lastig zijn om meerdere codes te onthouden als hij ouder wordt. Dankzij het ecosysteem kan je vader zijn Linus® L2, slimme opener, slimme kluis en slimme kastslot openen met één enkele code via de Yale Home app. Dit maakt het ook gemakkelijker om permanente of tijdelijke toegang op afstand te delen met vertrouwde vakmensen, zorgverleners of zelfs met jou als je op het huis past of iets uit zijn woning moet lenen. De toegang voor al deze apparaten kan hij op elk moment ook weer intrekken in de app.

Lees hoe het slimme beveiligingssysteem van Yale het perfecte Vaderdagcadeau kan zijn en investeer vandaag nog in de beveiliging van je woning.