Yale black friday aanbiedingen voor een slimme woning

Beveilig je hele woning voordeliger en slimmer met de Black Friday-aanbiedingen van Yale

Als je wilt investeren in een slimmere en veiligere woning, dan is er geen beter moment dan Black Friday om aan de slag te gaan! Maar met zoveel aanbiedingen en verschillende producten kan het een hele klus zijn om uit te zoeken waar je moet beginnen en hoe je waar voor je geld krijgt. 

Daarom geeft ons team bij Yale je een stapsgewijze uitleg over de beveiliging van je woning, zowel binnen als buiten. Zo kun je je opties afwegen voordat je beslist welke van onze ongelofelijke Black Friday-aanbiedingen voor jou de juiste is. 

Stap 1: Eerst je ingangen beveiligen

Je vraagt je wellicht af waar te beginnen bij het controleren van de beveiliging van je huis. Kijk bij woningbeveiliging in de eerste plaats naar de toegangspunten van je woning, zoals poorten, garagedeuren en voordeuren. Investeren in slimme apparaten zoals slimme openers en slimme sloten zorgt voor meer gemak en gemoedsrust. Dankzij geavanceerde woningtoegang hoef je je geen zorgen meer te maken over het bij je hebben of verliezen van je sleutel!

Begin met toegangspunten zoals poorten of garagedeuren! Met de slimme poort- en garagedeuropener van Yale kun je alle poorten en garagedeuren bedienen en controleren die al zijn uitgerust met een automatiseringsapparaat. Met dit apparaat kun je een soepelere woon-werkroutine instellen op de Yale Home app. Met de slimme opener hoef je geen afstandsbediening meer bij je te hebben en kun je poorten en garagedeuren zo instellen dat ze automatisch voor je opengaan zodra je in de buurt komt. De slimme opener laat je ook onmiddellijk weten wanneer je toegangspunten worden geopend of gesloten zijn dankzij een gedetailleerde activiteitenfeed. Zo kun je niet alleen beter bijhouden wanneer deze toegangspunten worden gebruikt, maar verloopt ook je woon-werkroutine soepeler.

Als je die eerste stap eenmaal hebt gezet, leidt dit je naar wat wellicht het belangrijkste gebied is om te beveiligen in je woning: de voordeur. Als het gaat om de beveiliging van je ingangen is er geen apparaat dat dit beter doet dan een slim slot. Het slimme Linus®-slot is eenvoudig te installeren en in te stellen, en past bij elke woning. Ben je wel eens bang om met je kinderen buitengesloten te worden als je je sleutels zou kwijtraken? Je niet de enige! Voor veel consumenten is dit een belangrijke reden om te investeren in een slim slot zoals Linus®. Linus® opent je deur automatisch zodra een geregistreerde smartphone of slim apparaat zoals een Apple Watch wordt gedetecteerd. Zo kun je handsfree en zonder sleutel naar binnen. Je kunt je deur ook ontgrendelen met een vooraf ingestelde code en een Smart Keypad van Yale. Met behulp van gedetailleerde toegangslogs op de app kun je ook controleren of je deur op slot of ontgrendeld is.

Met de slimme opener en Linus® kun je een virtuele sleutel of code delen met vertrouwde personen, zoals de babysitter, schoonmaker of een familielid. Zo geef je ze veilige en gecontroleerde toegang tot je woning, poort en voordeur. Met het slimme beveiligingsecosysteem van Yale, dat wordt aangestuurd door de Yale Home app, gebruik je dezelfde code. Zo hoef je niet verschillende toegangscodes te delen of te onthouden. 

Stap 2: Je woning beschermen en in de gaten houden

Met zoveel kamers in je woning om te beschermen en te beveiligen, kan het idee om ze veilig te houden een ontmoedigende en overweldigende taak zijn! Gelukkig zijn apparaten zoals slimme camera’s. 

De binnencamera’s van Yale bedien je volledig met de Yale View app, en bieden instelbare detectie en bewaking, voor volledige bescherming zonder maandelijkse kosten. De camera is bovendien te combineren met toonaangevende stemassistenten zoals Amazon Alexa en Google Home, zodat je met spraakopdrachten volledige controle hebt.

Stap 3: Je spullen en opslagruimte thuis beveiligen

Als je eenmaal binnen bent, moet je ervoor kunnen zorgen dat je gevaarlijke of dure spullen veilig kunt opbergen. Ruimtes zoals keukens en badkamers worden vaak over het hoofd gezien als het gaat om woningbeveiliging. Er zijn echter genoeg voorwerpen in deze ruimtes die veilig opgeborgen moeten worden voor kinderen, bezoekers of als je je woning verhuurt.

Voor keukens en badkamers kan het discrete, ultracompacte slimme kastslot van Yale eenvoudig in de meeste kasten en lades worden gemonteerd zodat het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Het is de eenvoudigste manier om je lades en kasten te beveiligen of kindveilig te maken. Met een slim kastslot kun je via de Yale Home app zien wanneer een kastje of lade werd geopend. Meldingen worden direct naar je telefoon gestuurd zodat je precies weet welke kastjes of lades werden geopend. Zo heb je gemoedsrust in de wetenschap dat gevaarlijke spullen zoals medicijnen, schoonmaakmiddelen of gereedschap altijd veilig en uit het zicht van kinderen zijn opgeborgen.

En als je iets nog veiliger moet opbergen, bijvoorbeeld in een thuiskantoor of slaapkamer, dan is de slimme kluis van Yale ideaal voor het opbergen van dure spullen zoals laptops, sieraden of gevoelige documenten. De veilige deur van onze slimme kluis is bestand tegen allerlei gereedschappen die gebruikt kunnen worden om de kluis te openen. Ook heeft de kluis een veiligheidsslot met twee zaagbestendige vergrendelingsschoten. Voor extra beveiliging gaat het alarm van de slimme kluis af na vijf incorrecte pogingen tot opening. In dat geval blijft de kluis ook nog eens vijf minuten lang op slot om ongewenste bezoekers te weren. En je kunt de slimme kluis ook openen met de Yale Home app of een spraakopdracht dankzij integratie met toonaangevende slimme assistenten zoals Alexa, Google Home en Apple Home.

Stap 4: Volledige beveiliging in je tuin

Nu we de toegangspunten en de binnenkant van de woning hebben gecontroleerd, is de tuin het laatste gebied dat we tijdens onze beveiligingscheck moeten aanpakken. Een goed beschermde tuin doet wonderen voor de veiligheid van elke woning, maar ook voor je gemoedsrust. Zo kun je zorgen voor beveiliging door te investeren in buitencamera’s. 

De buitencamera’s van Yale zijn voorzien van live HD-weergave en verbeterd nachtzicht, waardoor je duidelijke beelden krijgt, ongeacht het weer of het tijdstip van de dag. Als je de voordeurcamera van Yale (met spotlight en sirene) toevoegt aan je beveiligingssysteem, verhoog je het beschermingsniveau van je tuin omdat de buitencamera, die kan worden bediend met de Yale View app, een door beweging geactiveerde spotlight heeft als extra afschrikmiddel.

Al deze slimme producten zijn prima, maar ze kunnen ook worden ondersteund door andere beveiligingsproducten! Onze sloten en hangsloten met Standard, High en Maximum Protection zijn ontworpen om fietsen, motoren en hun stallingen veilig te houden tegen inbraak, omdat ze verschillende veiligheidsniveaus hebben om aan elke behoefte te voldoen. Onze hangsloten met High en Maximum Protection zijn ook weerbestendig, dus ze zijn bestand tegen alles wat het weer kan brengen, tot ver in de winter en daarna! 

Wil jij als eerste onze Black Friday deals bekijken? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg 'Early Access'.