Maak kennis met het slimme deurslot Yale Linus® L2

Maak kennis met het slimme deurslot Yale Linus® L2 

Met veel plezier kondigen we de lancering aan van de volgende generatie van onze productlijn Linus®, het slimme deurslot Yale Linus® L2.

De productlancering gaat gepaard met onze campagne “Maakt beveiligen eenvoudig”. In de campagne komen een aantal gewoontes en manieren aan bod die mensen gebruiken om zich veilig te voelen, zoals het installeren van vallen om hun woning te beschermen, het laten branden van verlichting of het trainen van hun eigen waakhond. Met de nieuwe slimme beveiligingsproducten van Yale hoef je je geen zorgen meer te maken over woningbeveiliging. Dankzij het slimme ontwerp en de innovatieve functies van deze producten, in combinatie met de Yale Home app, wordt het regelen van de beveiliging van je huis een fluitje van een cent.

Linus L2® is naadloos compatibel met ons slimme beveiligingsecosysteem, waar onder andere het slimme alarmsysteem, de slimme camera’s en slimme videodeurbel, alsook de slimme producten voor opslag en slimme poort- en garageopeners onder vallen. Alle producten kunnen worden verbonden met onze intuïtieve Yale Home app. Het ecosysteem is ook compatibel met toonaangevende stemassistenten en smart home merken. Met ons slimme ecosysteem kun je de beveiliging van je woning in de gaten houden en regelen met één account vanaf je smartphone. 

Linus® L2 smart lock

Ons nieuwe slimme slot is ontwikkeld om het leven van mensen gemakkelijker te maken zonder afbreuk te doen aan hun veiligheid. Het combineert state-of-the-art design, functionaliteit en innovatie in één product. 

Wat is er veranderd tussen de modellen? De Linus® L2 heeft een vernieuwd ontwerp dat is ontwikkeld door de bekroonde industriële ontwerpstudio Bould Design. Fred Bould is een erkend ontwerper die heeft gewerkt aan vele andere opmerkelijke slimme producten zoals de Nest thermostaat. Dankzij het smalle, industriële ontwerp en de robuuste metalen behuizing past het slot perfect bij elke interieurstijl, van traditioneel tot modern. 

Het slot is eenvoudig te installeren en past op de meeste cilinders en sloten. Of je nu huurder of eigenaar bent, het Linus® L2 slot kan snel worden gemonteerd en verwijderd zonder sporen achter te laten. Het installatieproces is vereenvoudigd zodat je het slot binnen enkele minuten kunt gebruiken.

Maak beveiliging eenvoudig met Linus® L2

Het belangrijkste voordeel van een slim slot is gebruiksgemak en een betere beveiliging. Linus® L2 is gemakkelijk te bedienen, sneller en sterker dan de vorige Linus®-generatie, en biedt een slot van wereldklasse. Ook het formaat van het apparaat is kleiner geworden, maar we zorgen er nog steeds voor dat het past over grotere sleutels om je handigere en snellere installatie-opties te bieden. Met de activiteitenfeed, slimme waarschuwingen en meldingen in de Yale Home app kun je controleren wanneer de deur van je woning open en dicht gaat en welke geregistreerde vrienden of familieleden binnenkomen.

Waarom zou je investeren in een slim slot? Een belangrijke drijfveer voor het gebruik van slimme sloten is de angst om sleutels kwijt te raken en buitengesloten te worden. Bovendien is 64% van de Europese gebruikers van mening dat een slim slot de veiligheid van hun woning verhoogt. Je kunt het gemak van sleutelloze toegang tot je slimme woning in huis halen door virtuele sleutels of codes te delen met andere personen, je deuren automatisch te vergrendelen bij het weggaan en je deuren automatisch te ontgrendelen als je in de buurt komt met behulp van geofencing-technologie. Linus® L2 maakt het voor jou aangenamer en veiliger om na een lange dag thuis te komen, zodat je nooit meer problemen hebt met het kwijtraken van je sleutels.

Wat is er nog meer nieuw aan de nieuwste generatie slimme sloten van Yale? Met de Yale Home app kun je nu eenvoudig instellen dat je slot op bepaalde tijden van de dag wordt vergrendeld of ontgrendeld, zodat je overdag gemakkelijk kunt binnenkomen en weggaan en in de nacht optimaal beveiligd bent. Met deze gebruiksvriendelijke functie kun je een persoonlijk schema voor woningbeveiliging instellen dat je slot kan volgen voor extra veiligheid en gemak. Je kunt het slot overdag ook gewoon handmatig openen en sluiten om het zo optimaal mogelijk aan jouw behoeften te laten voldoen.

Het slimme slot komt nu met ingebouwde Wi-Fi. Dit betekent dat je geen extra Connect Wi-Fi Bridge meer hoeft aan te schaffen om functies op afstand te kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld om te controleren of de deur op slot is terwijl je weg bent of om te weten wanneer de kinderen thuiskomen van school. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi toegang zijn deze functies meteen te gebruiken als het apparaat uit de doos komt, wat je extra installatietijd en geld bespaart! Je kunt ook accessoires toevoegen zoals het Smart Keypad van Yale of de nieuwe Yale Dot® om het vergrendelen en ontgrendelen van je woning nog veiliger te maken. 

Met het slimme slot Linus® L2 kun je met je telefoon op de Yale Dot® tikken om de deur te ontgrendelen of te vergrendelen, zonder de Yale Home app te openen. Dit betekent dat je met een Yale Dot® op het dashboard van je auto snel je voordeur kunt ontgrendelen als het regent of het in je trappenhuis kan plaatsen wanneer je op je verdieping aankomt, voor nog meer gemak. 

Linus L2® heeft een aantal belangrijke verbeteringen aangebracht om het apparaat duurzamer te maken. Bij de productie van het nieuwe slimme slot wordt minder materiaal gebruikt en het is 20% kleiner dan de vorige generatie. Het slimme slot wordt ook gevoed door een oplaadbare accu die tot zes maanden stroom levert en een melding geeft wanneer de accu bijna leeg is, zodat je woning altijd beveiligd is. 

Met het slimme slot Linus® L2 van Yale kun je zelf het perfecte slimme slot ontwerpen met behulp van bestaande integraties met toonaangevende stemassistenten zoals Amazon Alexa, Google Home en andere grote smart home merken. Het product wordt later dit jaar Matter-compatibel via Thread door middel van een firmware-update die onder andere Apple Home geschikt maakt voor de Linus® L2.

Het slimme slot Linus® L2 is vanaf 4 maart verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van €229