Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Trusted every day

Vertrouwen verdienen

We bieden het juiste antwoord op een fundamentele behoefte: ons veilig voelen. Alles wat we doen is hierop gericht: van hoe we onze sloten ontwerpen tot hoe we je ondersteunen als je hulp nodig hebt. We waren er al voor je grootouders (en waarschijnlijk ook die van hen) en we zullen er ook zijn voor je kinderen.

Vertrouwen is iets wat we moeten verdienen en waar we elke dag aan blijven werken. 

Toonaangevend sinds 1840

We gaan met de tijd mee: in de 19e eeuw kwam de massaproductie op gang en wij namen het voortouw. Tegenwoordig is massaproductie eerder grootschalig maatwerk. Mensen willen dat de producten die ze kopen op hen afgestemd zijn en slim inspelen op hun behoeften.

Dat zijn de nieuwe standaarden en wij geven er richting aan.

Producten voor iedereen

We ontwerpen onze producten zodat ze veilig  en gebruiksvriendelijk zijn, of je nu 8 of 80 jaar oud bent. We volgen de normen en vereisten van elke unieke markt om toegankelijkheid te garanderen.

De tijden veranderen. En wij ook

We stonden al bekend om onze mechanische sloten, die wereldwijd miljoenen huizen beveiligen. Tegenwoordig bieden we nog meer. We combineren nu onze kennis van mechanische sloten met de nieuwste smart home beveiligingstechnologie om een aantal van ’s werelds meest geliefde slimme sloten, beveiligingscamera’s en andere beveiligingsproducten te maken.

We winnen prijzen en harten

We staan ​​bekend om degelijk ontworpen sloten en producten die er stijlvol uitzien en tegelijk je woning en alles wat je dierbaar is uitstekend beschermen.

We streven ernaar om onze sloten naadloos te laten aansluiten bij de stijl van je woning en af te stemmen op andere moderne technologieën die je mogelijk al gebruikt. Het klassieke design van onze sloten past bij de meeste deuren en hun gebruiksgemak zal snel de harten van je gezin winnen.

Yale boekenYale boeken

CE Pro Brand Leader Award

Met trots kunnen we melden dat Yale voor het vijfde jaar op rij de CE Pro Brand Leader Award 2021 heeft ontvangen! 

Yale boekenYale boeken

Plus X Awards

Dankzij Linus® won Yale de felbegeerde onderscheidingen 'Beste merk van het jaar' en 'Beste product van het jaar'! 

Yale boekenYale boeken

iF Design Awards

Ons nieuwe slimme slot Linus® is bij de uitreiking van de wereldberoemde onderscheidingen van dit jaar bekroond vanwege het uistekende design en de bijzondere relevantie voor het dagelijks leven.

Yale boekenYale boeken

North Amercia Transform Awards

Dankzij Linus won Yale de felbegeerde onderscheidingen 'Beste merk van het jaar' en 'Beste product van het jaar'!