Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Ontworpen om samen te werken

Yale's smart home beveiligingsproducten werken samen met een aantal van je favoriete Smart

Home merken om jouw leven eenvoudiger en veiliger te maken. 

Je kunt ook met ons praten

Amazon AlexaAmazon Alexa

Amazon Alexa

Gebruik je Alexa luidspreker en andere compatibele apparaten om je deur te ontgrendelen (met een pincode), camerabeelden te bekijken en je slimme alarmsysteem in te stellen.

Google HomeGoogle Home

Google Home

Vergrendel en controleer de status van je Linus® Smart lock met je stem. Je kunt ook enkele scènes instellen zodat wanneer je weggaat, je deur op slot gaat, het licht uitgaat en het alarm afgaat.

Apple HomekitApple Homekit

Apple HomeKit

Alleen Yale Linus slim deurslot L1 is geschikt voor Apple HomeKit. Vraag Siri om je deur te vergrendelen en te ontgrendelen via een Apple apparaat via de Apple Home app.

Verlichting

Gebruik slimme verlichting om je veiliger te voelen als je thuiskomt en weggaat

Met Yale Linus® en de Yale Connect WiFi Bridge, kom je altijd thuis in een verlicht huis en gaan je lichten weer uit als je weggaat. Stel scènes in zodat je Philips Hue lampen aan gaan als jij of je gasten de deur ontgrendelen. Je kunt ook je Yale alarmsysteem koppelen met Philips Hue lampen als extra smart home beveiliging van jouw huis.

Verhuur

Laat je gasten niet voor een dichte deur staan

Vergeet het gedoe met sleutels verstoppen onder bloempotten. Het Linus slim deurslot is de gastheer van jouw woning en biedt jou de mogelijkheid altijd en overal gasten binnen te laten. Koppel je slimme deurslot Linus aan je Airbnb account voor een slimmer verhuurproces. Verleen virtuele gastsleutels op datum en bied huishoudsters en klusjesmannen een veilige toegang zonder zelf fysiek aanwezig te zijn. Door een intelligent gasten- en eigendomsbeheer heb jij de tijd om je te focussen op zaken die écht belangrijk zijn!

 

Binnenkort beschikbaar

Beheer vakantieverblijven

Verbeter de prestaties van je kortetermijnverhuur met het slimme deurslot Yale Linus® en Operto! Vakanties kunnen stressvol zijn voor beheerders en eigenaren van vakantiewoningen, die zelf het in- en uitchecken van gasten, het onderhoud en de schoonmakers regelen.

Bied een slimmer verblijf met Yale Linus® en Operto.

Alles met elkaar verbonden

Ontworpen om samen te werken. Yale's slimme deursloten, alarmsystemen en beveiligingscamera's voor binnen & buiten kunnen afzonderlijk worden gebruikt of aan elkaar en onze vertrouwde partners gekoppeld worden; smart home beveiligingsproducten die bij jou passen en je leven een stuk eenvoudiger maken.

Andere partners